Primjena ozonatora zraka u Vašem vozilu za 49 kn

Ozonator zraka - PSC Osijek

Klima uređaji su pogodni za razvoj bakterija, virusa i plijesni koje mogu uzrokovati niz respiratornih problema stoga proizvođači automobila sugeriraju da se klima uređaji u vozilu dezinficiraju.

Osim što se stvara na prirodan način, ozon je moguće i proizvesti. Ozon je jedno od najefikasnijih poznatih sredstava za dezinfekciju te na najučinkovitiji način, potpuno prirodno pročišćava i dezinficira zatvorene prostore. Baktericidno djelovanje ozona je oko 50 puta efikasnije i 3000 puta brže od klora.

Prag koncentracije od kojeg počinje dezinfekcija i uklanjanje alergena je vrijednost od 1g ozona/m3 prostorije. Generator M-MX4000 proizvodi 3-4 grama ozona na sat, odnosno za vrijeme od 30 minuta uklanja gljivice na 30-35 m3.

Korištenjem generatora ozona M-MX4000 uklanjaju se :

· Bakterije – Bacillus atrophaeus, Bacillus anthracis (Anthrax), Escherichia
coli, Salmonella choleraesuis, Methicilin resistant Staphylococcus aureus (MRSA), Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Tubercle bacillus, Streptococcus pyogenes, Listeria monocytogenes.

· Virusi – virus gripe tip A, virus ptičje gripe H5N1, virus svinjske gripe, H1N1, virus herpesa, vaccinia virus, adenovirus.

· Plijesan – Aspergillus niger, Stachybotrys chartarum (crna plijesan).

· Gljivice

· Neugodan miris

Iskoristite priliku i za 49 kn dezinficirajte svoje vozilo na brz, jednostavan i siguran način!