POSEBNA PONUDA-ZIMSKE GUME

Kiša, susnježica, snijeg ili poledica. Jesen i zima, osim svoje prirodne ljepote, donose nam mokre i skliske kolnike. Gume čine jedinu poveznicu između vozila i ceste. Područje dodira s tlom odgovara otprilike površini jedne ruke, primarno je dakle stalno održavati gume u besprijekornom stanju. Nizak i istrošeni profil produžuje zaustavljanje za 50% što iznosi u prosjeku 14 m ako vozite 100 km/sat – to je skoro duljina tri automobila!

ZAŠTO ZIMSKE GUME?

Smanjit ćete put kočenja za 6 m na mokroj podlozi pri brzini od 80 km/h i više od 30 m pri brzini od 50 km/h na snježnoj podlozi ako ste opremljeni zimskim gumama. Ne birajte više između sigurnosti i uštede. Kada opremate svoje vozilo zimskim gumama, istovremeno štedite kilometre za ljetne gume koje stoga traju puno dulje. Kada se podijele kilometri između zimskih i ljetnih guma, ne samo da ćete  uštedjeti  na trajanju guma  nego ćete iznad svega izabrati najvišu moguću sigurnost.Gume su najbitnije za Vašu sigurnost i za sigurnost Vaših putnika, stoga je jako bitno napraviti pravi izbor.

CITROËN je za Vas odabrao odlične gume marke CONTINENTAL, SEMPERIT i BARUM uz 15% popusta (od 01.10. do 29.12.2018. – minimalna kupnja dva komada – popust se ne odnosi na rad). Zbog iznimno strogih kriterija i provedenih kontrola, CITROËN pruža isto jamstvo bez obzira jesu li dijelovi originalni, Eurorepar ili obnovljeni dijelovi.