CITROËN JUMPY FURGON JE LAKO KOMERCIJALNO VOZILO 2017.!

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy Furgon osvojio je posebno priznanje za najbolje lako komercijalno vozilo 2017. u izboru udruge Hrvatski automobilski novinari.

Nezaobilazni partner poslovnih korisnika, Citroën Jumpy Furgon je učinkovito i ergonomsko vozilo jednostavno za upotrebu. Objedinjuje najnovija tehnološka rješenja za pomoć u vožnji i motore koji ga čine idealnim poslovnim partnerom. Namijenjen je brojnim poslovnim korisnicima – obrtnicima, građevinarima, dostavljačima, uslužnim djelatnostima, udruženjima. Dolazi u 3 duljine među kojima svaki poslovni korisnik može birati u skladu s vlastitim potrebama i djelatnostima.

 Učinkovita konstrukcija prilagođena svim potrebama u službi funkcionalnosti, praktičnosti i ergonomije. Ograničena visina do 1,90 m na izvedbama XS i M omogućuje mu da pristupi parkirnim mjestima koja su često teška dostupna za vozila iz tog segmenta. Neviđena modularnost u segmentu uz sustav Moduwork pojednostavljuje svakodnevnicu tako što nudi veći obujam s ravnom podnicom kada se bočno suvozačevo sjedalo preklapa prema pregradi, a zahvaljujući velikom otvoru u pregradi nudi do 4 m korisne duljine.

 Klizna bočna vrata s automatskim otvaranjem, neviđena u ovom segmentu, pojednostavnjuju utovar i istovar kada su ruke pune opreme, paketa ili razne robe.  Nudi brojne tehnologije u službi sigurnosti, među kojima su i sljedeće funkcije: prilagodljivi regulator brzine vozila, prepoznavanje znakova ograničenja brzine i preporuka brzine, sustav praćenja pozornosti i Active Safety Brake;

 Razine potrošnje i emisije CO2 su „Best in Class” u segmentu (BlueHDi 115 S&S s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem: 5,1 l/100 km i 133 g CO2) te ograničeni troškovi upotrebe zahvaljujući najnovijim dizelskim motorima od 1,6 l i 2 l koji s ručnim mjenjačem ostvaruju 95 KS (210 Nm), a s automatskim mjenjačem EAT6 180 KS (400Nm).

Izvor: http://www.citroen.hr/svijet-citroen/novosti/citroen-jumpy-furgon-lako-komercijalno-vozilo-2017.html